Nyhetsarkiv

Havmannen korpsfestival


Båsmo & Ytteren skolekorps tok for nesten et år siden en ambisiøs beslutning om å arrangere Havmannen korpsfestival på Mo 14 - 16. juni 2019. Planleggingen har vært utrolig spennende og svært krevende, og gjennomføringen har krevd veldig mye av veldig mange! Men nå er arrangementet gjennomført, og alle medlemmer og foreldre i Båsmo & Ytteren skolekorps (og andre velvillinge hjelpere) har all mulig grunn til å være særdeles stolte over det vi har fått til! 


Rana Blad har dekket arrangementet på en svært positiv måte, og rana.no har laget en fin bildereportasje. I tillegg har vi fått skryt fra ordføreren i Rana, fra NMF nord-norges representant og fra deltakende korps. Værgudene har stilt opp og lagd en fabelaktig ramme rundt et godt planlagt evenement. Korpsene har vært eksemplariske og ryddet opp etter seg på skolene, og et stort antall frivillige har stilt opp og vært skoleverter, korpsverter, rigget frokost, skaffet og servert lunsj, drevet kiosk, rigget Ranahallen til festmiddag, ryddet og gjort rent i Ranahallen og på skolene, kjørt bagasje og mat og stoler og bord, rigget på scenen i byet og mellom de ulike korpsene, gjennomført aspiratseminar og drillseminar, vært konfransier, laget og gjennomført rebus, osv osv.


Det ligger mange fine bilder og filmer på facebookgruppa vår fra arrangementet, og her er noen aktuelle lenker! Vel blåst alle sammen!!!


Bildeserie i Rana Blad

Bildeserie i rana.no

Leserbrev i Rana Blad

Blogginnlegg fra Borgtun musikkorps


fellesnummer_4
fellesnummer_1
Sandnes_1
fellesnummer_3
BogY_1
fellesnummer_7
fellesnummer_5
Ragnar_1
fellesnummer_8
fellesnummer_6
hjemfart_3
Mo_Hauknes_1
hjemfart_1
hjemfart_2
fellesnummer_2
steigens-glade_1

17. mai


Det ble et travelt program for Båsmo & Ytteren skolekorps på 17. mai i år også. Men FOR en fin 17. mai! Korpset gjorde en flott innsats både på Ytteren, på Båsmo og i folketoget! Vel blåst! Nedenfor er bildet Rigmor tok av oss på Båsmoen.Fin konsert!


Både aspirantene og korpset gjorde fin figur på konserten mandag 29. oktober! Nesten full sal og bra kakesalg ga et fint overskudd for korpset. En liten notis i Rana Blad med bilde ble det også! Bra jobba av alle sammen!

Flott tur til Lycksele!


Det ble en flott tur til Lycksele 15 - 17. juni 2018! Vi fikk spille flere ganger til stor begeistring for tilhørerne, og det ble masse bading! Kjempefin tur i dyrehagen før hjemreisen!


God sommer alle sammen!


Konsert Andenes 21.6.2014

 

Nyhetsarkiv

Klassekorpskonsert i Båsmohallen torsdag 28. september kl 18:00


Torsdag 28. september kl 18:00 er det avslutning for årets klassekorpsprosjekt i Båsmohallen. Da skal det være konsert med ungene fra fjerde klasse som har vært med på prosjektet, og et innslag fra korpset. Vi skal ha en kafé der vi skal selge kaffe, brus og kaker. Korpset stiller i de grå genserne. Vi spiller de samme melodiene som på kulturnatta. Alle foreldre som kan stiller med ei kake og ei kanne kaffe. Vi trenger noen som kan stå i kafé og også noen som kan rigge og rydde. Kommenter på facebookgruppa til korpset om dere kan stille med kaffe/kake og evt være kafé & rigge/rydde vakt. De som skal rigge møter fem. Ungene og andre som skal spille møter 17:45.

På rådhustrappa
I Talvikparken

Korpset gjorde en fin innsats under kulturnatta


Båsmo & Ytteren skolekorps deltok med to innslag under Kulturnatta. Først på rådhustrappa, og litt senere foran scena i Talvikparken. Fin innsats på begge stedene, og mye publikum i Talvikparken!


Årsmøte på Ytteren skole mandag 3. oktober 2016 kl. 19.00


Båsmo & Ytteren skolekorps avholder årsmøte mandag 3. oktober kl. 19 i gymsalen på Ytteren skole.


Styret må få meldt saker som ønskes tatt opp, seinest mandag 26. september.

Nå tar vi opp aspiranter!


Båsmo & Ytteren skolekorps tar nå opp aspiranter fra Båsmo, Ytteren, Alteren og Selfors. Det betyr at du kan få lære å spille et instrument, og at du om et år kan få spille i selve korpset.


Alle potensielle korpsforeldre bør ellers lese dette flotte innlegget skrevet av en først

skeptisk mor:


    "Kjære korpsbevegelse. Jeg tok feil. Dere ruler".

Tur til Hemavan 2 - 4. september 2016 for de yngste i korpset


Hei alle!

I år gjør vi noe helt nytt: vi drar på tur med korpsets to yngste årskull - riktignok ikke til Bolna som tidligere annonsert, men til Hemavan. Opplegget og planen for helga er likevel de samme.


For å ta det fra begynnelsen:

Vi har satt av helga 2. til 4. september. Vi drar fredag ettermiddag kl 17 fra skolen og returnerer søndag ca. kl.14 til samme sted.


Vi har lånt Helgeland sparebanks hytte i Hemavan og skal være der i mellomtiden.


Velkommen til juniortur!


berit

Flott korpshelg på Tynset, juni 2016!


Det var til tider litt kaldt, men vi sto han av! Vi fikk spilt masse i gatene, og konsertene i Museumsparken og på Rådhusplassen satt som bare det! Vi er blitt enda bedre kjent med musikantene i Hemnes skolemusikk, og sammen låter vi enda bedre enn hver for oss. Flott avslutning på korpsåret!


Her ligger noen bilder fra turen: Bildegalleri fra Tynset

Samling før konserten på Rådhusplassen

Flott innsats på 17. mai, til tross for at værgudene ikke var helt med oss i år... (2016)


Skrittelleren har passert 15 000 etter at vi vi dag har spilt i barnetoget på Båsmo, deretter i barnetoget på Ytteren, og til slutt i borgertoget. Flott innsats fra alle i korpset til tross for at været til tider var noe uggent! Vel blåst!!!  Takk til Bengt for fine bilder!


Første øving etter påske blir mandag 4. april til vanlig tid på Ytteren


Det ble et fint seminar sammen med Gruben musikkorps den 5. og 6. mars. Innsatsen fra korpsets medlemmer under konserten var imponerende, til tross for at vi bare hadde hatt notene noen få dager. Til sammen låt det meget bra!


På øvingen før påske fikk vi utdelt en del nye marsj-noter, og neste gang skal vi se mer på hvilke av de "gamle" marsjene vi skal ha med videre. Så ALLE må i tillegg til de nye notene ta med marsj-heftene med de gamle notene på øvingen neste mandag!

Øvelser i skolekorpset fram mot seminar og konsert 5. og 6. mars 2016


Hovedkorpset har sin neste øvelse mandag 15. februar nede i tilfluktsrommet der vi har lagerlokalene våre, siden skola har rigget for et arrangement i gymsalen.


I vinterferien tar vi fri, så da blir det ingen øvelse.


Uka etter har vi oppkjøring mot seminar og konsert helga 5. og 6. mars: Vanlig øvelse på Ytteren mandag 29. februar, og ekstraøvelse tirsdag 1. mars på Gruben barneskole sammen med Gruben musikkorps - mer info kommer.


Helga 5. og 6. mars har vi seminar og konsert sammen med Gruben musikkorps. Det kommer info om dette også, bare sett av dagene og vær tålmodige litt til!


Styret ved berit

Aspirantseminar på Båsmo barneskole 13. og 14. februar 2016


Førstkommende helg lørdag 13. og søndag 14. februar blir det seminar for aspirantene og de yngste i hovedkorpset. Seminaret blir kl 11:00 - kl 15:00 begge dagene, og så blir det konsert kl 16:00 på søndag.


Både seminaret og konserten skal være i lokalene til SFO på Båsmo barneskole.


Da håper vi at alle aspirantene og de yngste i korpset kommer, og at riktig mange musikanter fra

hovedkorpset og foreldre kommer på konserten på søndag!

Spilling i Ytteren kirke på julaften


Alle musikanteterer i Båsmo & Ytteren skolekors må møte i Ytteren kirke på julaften senest kl 11:45 slik at vi kan være spilleklare kl 12:00. Da får vi tid til å spille gjennom et par melodier og få varmet opp instrumentene våre før gudstjenesten begynner. Vi møtes i bomberommet i kjelleren og pakker ut instrumentene der. Aspirantene skal ikke være med på julaften.


Antrekk er pene klær!.

Julekonserter 5. og 6. desember 2015


Båsmo & Ytteren skolekorps skal spille på julekafé på Mo samfunnshus sammen med Vikabandet lørdag 5. desember. Båsmo & Ytteren skolekorps skal spille først, og starter kl 12:00. Alle i korpset må møte senest kl 11:30. Arrangementet varer fra 12:00 til 16:00. Skolekorpset spiller fra 12 - 13, og fra 14 - 15. Antrekk er svarte og røde klær.


Søndag 6. desember skal Båsmo & Ytteren skolekorps spille i Ytteren kirke kl. 17:00. Da skal også aspirantene delta. For at vi skal få tid til en kort øving med både hovedkorpset og aspirantene fra kl 16:00, må alle møte senest kl 15:30. Antrekk er svarte og røde klær denne dagen også.


Minner også om at øvingen mandag 30. november kl 18:00 skal være i Ytteren kirke.

Godt gjennomført konsert sammen med Hemnes skolemusikk!


Båsmo & Ytteren skolekorps og Hemnes skolemusikk har hatt seminar sammen 31. oktober og 1. november, og avsluttet seminaret med en flott gjennomført konsert i aulaen på Polarsirkelen videregående skole på Moheia søndag 1. november kl 17.00! Mange hadde tatt en tur ut i ruskeværet, så aulaen var fullsatt av publikum.


Et svært gledelig innslag i konserten var et stort felles aspirantkorps som telte hele 17 musikanter. Jack Royle fra Kulturskola underviste aspirantene på søndag, og de briljerte med flere innslag i konserten. Det siste var sammen med hele korpset og det svingte kjempebra! Vi ser virkelig fram til å få denne gjengen inn i hovedkorpsene!


Takk til alle som har bidratt med musisering, kaker, matlaging, instrumentkjøring, rydding og ymse annet! Uten alles velvillige innsats hadde vi ikke fått dette til.


NB! Mandag 2. november blir det en velfortjent øvingsfri for hovedkorpset, så starter vi med julesangene mandag 9. november!


Fin innsats på julekaféen sammen med Vikabandet!

Båsmo & Ytteren skolekorps gjorde en fin figur på julekaféen på Mo samfunnshus 10. desember sammen med Vikabandet! Artig også med to-siders Rana Blad-oppslag og Sindre på forsiden!


Neste øving blir mandag 19. desember kl 18.00 i Ytteren kirke. Da skal vi finpusse julaftenmelodiene sammen med den nye organisten.


Nytt styre


Etter en feiende flott liten minikonsert ble det avholdt årsmøte i Båsmo & Ytteren skolekorps i dag..


Oversikt over det nyvalgte styret for sesongen 2015/2016 finner du HER.

Konsert 10. november i Båsmohallen!


Det første arrangementet korpset har i høst er Korps i skole-konsert. Det er et prosjekt hvor instruktører har hatt undervisning med to fjerdeklasser i løpet av 4 uker, og som skal ende i en liten konsert. Korpset har lånt ut instrumenter til dette prosjektet, og er arrangør av konserten. Vi skal derfor spille en liten avdeling på et par nummer.


Vi skal møte opp kl 17.40 for å gjøre klar salen. Håper så mange som mulig kan møte opp da slik at det går fort unna.

Vi skal møte i Båsmohallen (gymsalen som hører til Båsmo ungdomsskole og Båsmo barneskole).

Vi skal ha på oss vanlige klær, ikke joggebukser: Se litt presentabel ut, men ikke stivpyntet.

Vi skal ha med oss instrumenter. Alt vi trenger for å spille og alle noter vi har spilt på øvelsene denne sesongen.


Konserten begynner klokken 18, torsdag 10. november.


Båsmo & Ytteren skolekorps på torget i Blokhus


Båsmo & Ytteren skolekorps fikk velforetjent applaus etter sin første opptreden på Danmarksturen, i frisk bris på torget i Blokhus torsdag 25. juni. Det ble noen tumulter i vinden med flygende notemapper og notestativ, men et utall kleskliper og sportye musikanter dro forestillingen i havn på en utmerket måte!


Rigmor har lagt ut video fra spillingen på facebook-gruppa til Båsmo & Ytteren skolekorps! Der legges også fortløpende ut bilder fra turen. :-)

Storartet innsats av alle i Båsmo & Ytteren skolekorps på 17. mai!


Også i år gjennomførte Båsmo & Ytteren skolekorps 17.mai med stil! Først to barnetog raskt etter hverandre på formiddagen på Båsmo og på Ytteren, og deretter en flott innsats i folketoge! Følgende kommentar ble fanget opp fra sidelinja under folketoget: "Dæm e jo god!!". :-)


Kjempeartig å spille i år med rekorddeltakelse i barnetoget og med usedvanlig mange tilskuere til folketoget.


Her er et lite bildegalleri med flere av bildene Rigmor tok under folketoget.


Rana Blad har tatt mange bilder fra barnetoget på Ytteren og fra folketoget. Korpset er også behørlig dokumentert på disse bildene.


Video fra barnetoget på Ytteren (akkompagnert av at korpset spiller "Ja vi elsker")

Barnetoget på Ytteren (korpset dukker opp ca på bilde 69)

Folketoget (korpset dukker opp ca på bilde 143, samt på bilde 203 og 204)


18. mai blir det ikke øving. Vi tar oss en velfortjent fridag!

Opptreden ved Mo kirke fredag 8. mars kl 16.00!


Arrangementet vi skal delta på fredag 8. mai er Rana kommunes minnemarkering for at det er 70 år siden 2. verdenskrig ble slutt. Melodiene vi skal fremføre er "Ja vi elsker" og "Gud signe vårt dyre fedreland", og i tillegg marsjene "Dixieland Strut", "Defilermarsj" og "Gammel jegermarsj".


Oppmøte fredag utenfor Mo kirke slik at alle er spilleklare kl 15.45!


Konsert i Gruben kirke søndag 22. mars


Søndag 22. mars skal vi ha konsert i Gruben kirke sammen med Gruben musikkorps. Båsmo & Ytteren skolekorps møter i Gruben kirke slik at vi er spilleklare kl 16.45, så får vi spille oss litt varme før publikum møter opp. Alle møter i svarte klær.


Neste øvelse starter vi på marsjer til 17. mai! :-)

Takk til alle for flott innsats på seminaret og konserten!


Det ble en vellykket seminarhelg 7. og 8. mars for Båsmo & Ytteren skolekorps og de som deltok fra Hemnes skolemusikkoprs. Takk til alle som deltok for flott innsats! Konserten ble også en suksess, med nesten fullsatt aula på Moheia og gjennomgående stormende applaus.! :-D


Da regner vi med at repertoaret sitter godt til vi skal delta på konserten til Gruben musikkorps søndag 22. mars.Seminarhelg 7. og 8. mars


7. og 8. mars skal korpset ha seminarhelg sammen med Hemnes skolemusikkorps.


For hovedkorpset gjelder dette:

Seminaret starter kl. 10.00 på Ytteren skole lørdag, og vi holder på hele dagen fram mot kl. 17-18, riktignok avbrutt av matpauser i løpet av dagen. Nå skal vi øve ordentlig på storbandlåtene og få det til å svinge skikkelig!


Søndag flytter vi oss og alt utstyret til Moheia videregående skole og er spilleklare der kl. 11.00. Vi finpusser på alt og er klare for konsert kl. 17.00.


Konsertantrekket blir helsvart, ferdig med det!


For aspirantene blir det endagsseminar fra kl. 11.00 søndag. Aspirantene deltar også på konserten, konsertantrekket er valgfritt, pent.


Vi legger både lørdag og søndag inn et par ordentlige matpauser og noen mindre saft-og-kaffe-pauser - vi skal hverken sulte eller tørste hjel eller slite oss helt ut.


Vel møtt!


beritTur til Danmark 24. - 28. juni 2015


Båsmo & Ytteren skolekorps skal delta på en korpsfestival som kalles Danmarks-Treff, og

som varer fra 24. juni til 28. juni.


Se ellers http://www.eurotourist.dk/link.asp?menu=218&submenu=381 om arrangementet.


Vi planlegger å tilbakelegge de lange distansene med fly. Dette betyr i praksis at vi kjører buss til Bodø. Vi drar

fra Ytteren med buss om nattmorgenen 24. juni, slik at vi rekker fly fra Bodø kl. 10.55. Vi flyr via Gardermoen og

lander i Billund kl. 15.15. Herfra er det en busstur på et par timer til Blokhus.


I Blokhus blir vi innkvartert i det som kalles ferieleiligheter, og her deltar vi i et korpsstevne med en del spilling og en del fritid til å gjøre andre ting.


Returen til Norge går søndag 28. juni. Flyet går fra Billund kl. 16.50, og vi mellomlander i Oslo kl. 18.00. Vi reiser videre til Bodø kl. 21.30 med landing kl. 23.00. Hvorvidt vi da overnatter i Bodø eller kjører hjem om natten har vi ikke bestemt ennå – begge variantene kan ha noe for seg.


En del vil ønske å kombinere denne turen med ferie og hoppe av etter at stevnet er ferdig, eller ved mellomlandingen i Oslo. Det er naturligvis helt i orden, men vi må ha oversikt over dette raskt!


Vi holder i øyeblikket av et antall flybilletter som vi må betale om ca. ei uke. Vi må derfor få kjapt svar fra alle hvorvidt dere skal eller ikke skal være med på turen, og om dere ev. ønsker å hoppe av før vi er tilbake på Mo.


Vi trenger å ha med et par reiseledere som ikke spiller i korpset, og det er absolutt fritt fram å melde seg som interessert. Om flere ønsker å være reiseleder, skal vi greie å avgjøre ganske kjapt hvem som får være med.


Korpset har etter hvert lang erfaring og gode rutiner for å holde kontroll med alle på slike turer, og det skal være veldig trygt å sende barn og unge av gårde. Turreglementet vårt kan leses på http://bogy-skolekorps.no/om/tur-reglement.html


I skrivende stund ser egenandelen for turen ut til å bli ca. kr 2500 per person, og dette dekker alt unntatt lommepenger og ev. handling. Men alt av buss, fly, mat og overnatting er innkalkulert. De som ev. ikke skal være med flyet tilbake, får naturligvis redusert egenandelen noe.


Vi håper at alle blir med – det er sosialt og flott å reise på en slik tur, i tillegg til at korpset klinger best når vi alle er der! Uansett må alle gi tilbakemelding til meg om deltakelse. De som kan tenke seg å være reiseleder, sier også fra til meg. Vi satser på å stille fulltallige!


Berit

på vegne av styret


God jul og godt nytt år ønskes til alle musikanter i Båsmo & Ytteren skolekorps!


Det ble en fin gudstjeneste i kirka på julaften. Sogneprest Torgils Aurdal skrøt av korpset og understreket at han var svært fornøyd med at Båsmo  & Ytteren skolekorps har som tradisjon å opptre i kirken på julaften sammen med kirkens organist Malcolm Pentelow. Takk for innsatsen alle sammen!


Når er det juleferie for korpset fram til mandag 5. januar. Da starter vi på ny frisk til vanlig tid på vanlig sted.


Til da ønskes alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Hektisk helg for Båsmo og Ytteren skolekorps!


Hvilepulsen har såvidt kommet tilbake etter  at Båsmo og Ytteren skolekorps i dag den 7. desember har hatt en fin opptreden på adventskonsert i Ytteren kirke. Det ble en fin opplevelse der de mange som hadde møtt opp i tillegg til skolekorpsets innslag sammen med organist Malcolm Pentelow fikk med seg stilige innslag fra våre flinke aspiranter og flere solonummer av den dyktige vokalisten Tonje Tangen fra Båsmoen.  I tillegg hadde vår egen Steinar Pedersen et solonummer på baryton sammen med Malcolm Pentelow, og B.R.A.H.M.S spilte en feiende flott mars (Prince of Denmark's March) sammen med organisten. På facebookgruppa vår finner du også en video med en smakebit fra ett av skolekorpsets innslag.


I går 6. desember arrangerte Båsmo og Ytteren skolekorps julekafé på Mo samfunnshus sammen med Vikabandet. Det ble også et flott arrangement der korpsene utfylte hverandre på en utmerket måte. Det var til tider helt fullt på Mo samfunnshus! Omtale i Rana Blad ble det også, der de to ungdommene i korpset som også spiller i Vikabandet ble viet ekstra oppmerksomhet! Artikkelen finner dere her.


Nå blir det en velfortjent pause fram til mandag 15. desember. Da skal vi  øve i kirken kl 18.00. Alle møter der  til vanlig tid kl 18.00, men øvelsen varer nok neppe like lenge som en vanlig øving.


Så blir årets siste opptreden under gudstjenesten på julaften kl. 13.00. Korpset  må da møte i kirken slik at alle er spilleklare senest kl 12.30. Pakk ut instrumenter i kjelleretasjen som vanlig. Antrekk er julefinklær!


Fine bidrag i Kulturskolens huskonsert fra musikanter i Båsmo og Ytteren skolekorps!

 

Det var flere fine bidrag  fra skolekorpsets musikanter i Kulturskolens huskonsert mandag 27. oktober! Anna spilte en flott versjon av Gammal fäbodpsalm med piano-akkompagnement, Mathilde spilte en nydelig utgave av Bourre av Bach sammen med Anne Guri, Erik fremførte en vakker versjon av Vårsøg akkompagnert av piano,  og Ingvild og Birgitte  fremførte sammen  den feiende flotte duetten Divertissement grec av Gaubert, også akkompagnert av piano.

 

Det ligger noen flere bilder her!

Første øving blir mandag 18. august kl 18.00 på Ytteren skole

 

Hei, alle sammen, og velkommen til nytt korpsår!

 

Vi starter opp mandag 18. august kl. 18 i gymsalen på Ytteren skole – alt er som tidligere, med andre ord!

 

Dere som var aspiranter i fjor, møter klokken 17.30 samme sted. Da får dere en egen time med litt oppfriskning av noter og grep, deretter blir dere med på første time av korpsets øvelse. For at ikke dere skal få en altfor lang og utmattende øvelse, kan dere gå hjem når korpset tar pause – selv om dere naturligvis er mer enn velkomne til å være der hele øvelsen!

 

Vi er i gang med å planlegge høsttur i nærområdet, konserter, seminarer og ikke minst: utenlandstur neste vår. Vi skal prøve å få avklart ting tidlig, slik at dere kan få ting inn i kalendrene deres.

 

Vi minner også om nettsidene våre www.bogy-skolekorps.no, der vi legger ut informasjon fortløpende. Vi har dessuten en lukket gruppe på Facebook, Båsmo & Ytteren skolekorps, som vi også vil prøve å bruke til info framover. En del av dere er allerede blitt lagt til denne gruppen av administrator, og vi ber om at dere andre sørger for å bli lagt til. Dette gjelder alle, både ungdommer og foreldre.

 

Da sees vi på mandag!

 

Med vennlig hilsen

Styret ved Berit

Vel blåst korspsstevne på Andenes!


Båsmo & Ytteren skolekorps gjorde en flott innsats i korpsstevnet på Andenes 20 - 22. juni! Innsatsviljen var upåklagelig, og selv da vi marsjerte ute i en time i 7 plussgrader, stiv kulig og vannrett regn, var det lite klaging. Musikken som korpset framførte under disse forholdene hørtes også veldig bra ut!


Særkonserten med fire James Bond-satser og Svaldbard-tema fra filmen Orions belte, satt som et skudd. Vi fikk veldig bra tilbakemelding både fra andre korps og arrangørene. De to punktkonsertene, som heldigvis ble gjort om til innekonserter, ble også flott gjennomført. Der fikk vi også spilt noen marsjer sammen med korpsene som hadde punktkonsert sammen med oss. Det lød også veldig flott!


Ungene oppførte seg som vanlig helt eksemplarisk! Ingen sak å ha ansvar for denne gjengen på tur!


Jeg ønsker alle en riktig god sommer! Noen av dere møtes på sommermusikkskole senere i sommer, og resten av oss møtes rett etter skolestart!


Med vennlig hilsen

Berit

Gratulerer alle sammen, med en fantastisk gjennomført 17. mai!


Så langt jeg vet har arrangementene både på Båsmoen og Ytteren gått knirkefritt - tusen takk til alle som har stått på; det er i dag vi haler i land en stor del av de pengene vi lever av resten av året!


Og korpset, fantastiske korpset, som har gjennomført tre lange tog med 6 i innhold og stil! Til og med været var på vår side i dag! Er så stolt at jeg holder på å sprekke - og bare legg merke til at vi er det ENESTE skolekorpset som stiller i folketoget!


Nå har vi heldigvis søndagen på oss til å pleie såre føtter og verkende lemmer, og så bevilger vi oss fri fra øvelse på mandag 19. mai. Neste mandag, altså 26. mai, er det øvelse som normalt.


Har hørt bare godord fra andre om vår opptreden, blant annet føgende fra Elin Petersen fra Mo hornmusikk / Hauknes skolekorps: Tenkte jeg skulle skrive dette på Båsmo og Ytteren skolekorps' sin side, men det gikk visst ikke an. Så, - du får videreformidle: skikkelig kul parademarsj dere hadde i dag!


Nyt resten av helga med særs god samvittighet!


Her er lenke til et lite fotoalbum med bilder som en av våre utmerkede hoffotografer Rigmor Nygård Hansen har tatt.


Rana Blad har knipset opptil flere bilder av oss både på Båsmo og på Ytteren, og de har oss også med i et videoopptak fra folketoget!


Lenke til bilde fra Båsmo

Lenke til bilde fra Ytteren

Lenke til video fra folketogetHilsen

Berit

Konsert i Gruben kirke 29. mars 2014

Vel blåst igjen!


Konserten sammen med Gruben musikkorps i Gruben kirke 29. mars ble meget vellykket! Takk til alle sammen for flott innsats!


Hilsen

Berit